are we right for each other
hejeeee!
tillbaka till skolan!

......

inte bra nyheter. ligger fan här nu och håller typ på att somnar.
 
....

klockan är halv 9.
herregud. iallafall, somnade dösent igår och gick upp 11.30 för min skola började 13.15 (lyx trodde jag) men istället hade jag skola tills 16.00. ojojoj. det tooog på krafterna. satt och räknade ner minuterna sista timmen alltså.. gäspade och kollade på klockan. började med ett nytt område (förra var ju "introduction to Psychology and Coaching") ..nu körde vi igång med "Neuroscience of Consiousness" eller på svenska: Medvetandes neuropsykologi. det var..... speciellt. sjukt svårt att komma tillbaka från "ledighet".

imrgon börjar jag 9..... inte kul alls. kommer bli kämpigt. iallafall, satt där idag och efter skolan så mötte jag upp benny på bokjakt, underklädesjakt och mobilpengarjakt. hittade det mesta! småshopping idag med, underbart! efter det lagades det pyttipanna och nu sitter jag och pluggar.

benny kom nyss ur duschen och jag sitter i vardagsrummet och fryser ihjäl. kan ju tipsa alla som kommer hit att det är ISKALLT här hemma. alla element är på men dom är iskalla.. fattar inte. filtar och täcken och tjockkläder behövs fan.. vet hur hur jag ska göra för att öka värmen faktiskt.. anyway.. inge mer med det. nu ska jag fortsätta skriva min uppsats och ni får ha det asgött!här syns det lite mer om min klippning hundra år efter jag klippte det.. haha.. tempo är inte min grej. luggen och uppklipptheten iaf. HAHA. och min fjortizpose <3<3<3.

13 days