why oh why can't there be love
ärade bloggisar!
hej!

tänkte uppdatera er om livet här nere i söder, men det finns inte så mycket att säga. en bra nyhet är att benny lagt över några bilder från hans mobil. en dålig nyhet är att ingenting utav det intresserar er. det är mest hans tråkiga privata saker;) haha.. men en bild finns det som är från typ.....januari, februari då vi fortfarande hade snö:


ja, så var det. nä vänta, en till fanns det! FINA SLUSHISAR VA? :D


nävänta en till fanns det också! :o


smarta lilla benny tog bara en bild när en tavelhylla var uppe, men ungefär sådär ser det ut nu. bordet tillhörde hans bror micke som vi skulle fått upp i typ oktober men det har legat i källarn och väntat på bättre tider (mindre lathet..) och vi hade enorma problem med betongväggen när mamma och pappa var här, så då när dom åkte såg det ut sådär.. men nu är det två tavelhyllor. kan be benny ta bild på hur det ser ut nu! det är jättefint :D haha..

iallafall! nyheter. har varit hos shani igår och fick goood mat och en hiiiimla bra dag med familjen. de fick även agera lite slavar för gissa vad som hänt mig? jo... nackspärr. nackspärr är en sak, men min sorts nackspärr är OUTHÄRDLIG. jag blir helt förlamad och imorse skrek och grät jag av smärta 7 på en söndagsmorgon när benny lyfte mig ur sängen och över hela lägenheten.. alltså jag blir helt som... aa. fyfan.. men iallafall så var jag på öb idga och inhandlade lite nödvändiga saker. blandannat en ny såndär som luktar gott på toan! mm.. sist köpte jag cherry blossom, men nu fanns den inte (:() så nu testar jag lavender. vi får se hur det blir! INTRESSANT LIV VA? :D haha..

jaja, en rolig nyhet är att min närmsta vän jag hade i iran när jag var yngre och spenderade månader varje år där har hittat mig på facebook. jag var där och såg henne sist för 6 år sedan, so we got some catching up to do! eller helst vill jag bara åka till iran och träffa alla och så.. vi får se när det blir! pegah heter hon iallafall, för er som fortfarande läser! haha..

nä, nu blire godnatt för sandra här, om jag ens kan ta mig till sängen. snart kommer benny hem så han får nog ta hand om mig. tur att man har sin slav ;) haha.. pussis alla!