no mather what they say i love you
jag har lite bilder att bjuda på sedan gf och allmänna sommardagar! :) kameran har blivit väl andvänd nu ett tag! bara för er.


pojkar på tisdagen på gf. viktor, rasmus och robin!


tjejerna på tisdagen! vet inte om rasmus ville ha med snubben på stor skärmen eller oss, men en enda bild fick vi på oss och det är denhär! haha.. pyggis, jag, amanda och tara:)


kikade på ständ ut blakk's första spelning för kvällen. andra året i rad nu! wiho!


gatufesten på lördagen för-firades hos mandispandis i tältet som ligger mig varmt om hjärtat där vi samlat på oss många minnen nu tjejer! jonte och linda.


triss i vita leenden! "....vi älskar nya colgate!!!" ser det nästan ut som! haha


dagens lilla höjdpunkt valeria som firades för 21 fina år till vänster, tara till vänster.


valeria med en av dom två tårtorna hon bakade samma morgon! partytjejen som blev hemmafru, vi älskart!!


ett starkt försök att få med alla tjejerna på bild men det lyckades inte riktigt denhär gången heller, 6 av 9 iaf! dock så är vi många samlade från spin och fortfarande tighta trots det som vi varit med om nu på ett år, och det är jag asglad över! :') finaste!


dagen efter, dvs söndag, spenderades med amanda, viktor, valeria och tara med en cabbad bil, tranviken och sol! gick inte riktigt att kontrollera håret. värst var motorvägen!!! haha, valeria har sjukt fula bilder! väntar på att se dom, haha.


fintjejer!


sommar!!!!!! :')


ett försök till beach-bild, haha. försök.

och sedan idag måndag så har jag startat på min 2a vecka, och nu på onsdag så har jag gjort halva mitt sommarjobb!!! åh guuud jag längtar tills det är över. eller iallafall till 16 dagar för då kommer min kärlek hit som jag ska överdrösa med kärlek jag hållt inne 2 månader nu. har gått 8 veckor ifrån varandra då, förutom 2 dagar där i mitten! längsta hittills. förhoppningsvis längsta någonsin. haha..

pygg kom dock och lunchade idag med sin kära städ-kollega så det förgyllade min lunch nå grymt!! älskade vän, visit more often. vi kämpar ju på med städmoppar på olika sidor av stan så det är bara bra att vi får avreagera oss på varandra. haha :) asbra iallafall. och nu har jag sovit när jag kommit hem så vi får se när jag får sova igen, haha!! puss
Amanda

åhhh, roligt med bilder :D:D:D dock ser jag urt som ett troll på bilden med melonen i mun!!!! hahaha, ser ut som att jag har tappat en tand!!!

thuha

hahaha städmopp POWER!!!!!! vi är som powerpuffpinglorna minus en pingla plus en mopp..................... ja.

Wallin

Fina bilder Sandra!!!! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress