im not hurt anymore
helloooo
vet ni vad jag märkt? jag tror att om man skriver aktivt en längre period kommer många okända och läsa din blogg, men då när man skrivit aktivt ett längre tag och sedan slutar skriva lika aktivt så stannar bara som man känner som faktiskt bryr sig om vad dom läser! wow. hej mina fina läsare!

ja som ni kanske alla vet nu så var jag ju ner i skövde. firade midsommar här i sundsvall med mina fina vänner och sedan så får jag långt ner i hemlighet (nästan, amanda och linda visste) till skövde för att överraska benny som jag lyckades med denhär gången. YES. stog utanför hans fönster bara helt huxplux. nu har jag överraskat han 2 gånger och han mig 0...... väntar på numbro 1!! :) iallafall..

lägger upp lite midsommarbilder längre ner, men hade det aaaaaasbra i skövde!!!! åh vad jag längtat efter allt. nästan. hade saknat BENNYYY... dom blå bussarna.. resecentrum... VÄRMEN... hentorp.. korta shorts.. närhet.. min lägenhet osv osv osv. hade dock INTE saknat min kropp + skövde = det vet ni alla är bajspannkaka. alltid är jag sjuk i skövde, denna gången var inget undantag.

var helt frisk när jag åkte men redan första morgonen jag vaknade upp så sa jag till mamma och pappa ba fan va dåligt ja mår.. ja, sedär. fick brinnande feber och skit på köpet och miste en hel frisk dag med benny av två dagar möjligt. inte kul!!!! fick iallafall träffa honom och det va det som va meningen!

idag var det även första dagen på hsb igen efter ....1 år, mer eller mindre exakt. jobb igen. hade på mig hsb tröja, hsb byxor och hsb skor! hela kittet. hade dock inte hsb-snodd. fick ingen sån :(( kanske bra nog. hoppas dock på bättre sömn och mindre var i ögonen inatt så jag kan sova och vakna som en människa ska! haha.. jaja, ni får ha det fint och uppskatta dessa 30 dagar jag har kvar i sundsvall för snart åker jag igen!!! mohaha pussi!

ps. har snor i ögonen, enligt en läkare jag såg idag. vet inte om det va dolda kameran eller inte. ds.