hey yo, where'dyu go?


fasen nu äntligen kan jag uppdatera min blogg! jag har ju snygit runt med att jag iiiinte är i sundsvall och jag är iiiinte någonannanstans än skövde.. men nu äre ju som det är och jag är i min älskade hjärtestad sundsvall! dock är det lite bittert för jag har inte träffat 4 personer som jag verkligen vill träffa (dvs sandy, kråkan, veronica och malan) så alla dom 4 måste jag trycka in imrgon. förhoppningsvis går det bra! jag har haft det sjukt äckligt roligt att skrämma alla, för ingen har ju vetat att jag kommer! hahaha.. så det var jätteroligt. min favvis är linda för jag satt i baksätet i jockes bil och jocke och linda fram, och sedan efter kanske 20 minuter i bilen som jag gömt mig så hoppar jag fram ur jackan och började bara skrika! HAHAHAHA..

fyfan va kul. näe så det var nog resans höjdpunkt hittills! lindas min alltså.. priceless! näe så förövrigt så har vi druckit vin hos malin, varit på birsta x2, haft mysiskvällar, åkt runt i stan och haft det allmänt skönt och lugnt! idag kommer en mäklare och en fotograf så ikväll/imrgon kommer vår lägenhet ut på hemnet.se, hoppas alla går in och kollar och kommer på visning och sedan köper det för högst bjudande pris :D haha.. närå. men iallafall, nu blir det stan med pygg och sedan ikväll kommer allllla mina spintjejer (förutom mattis och valeria) och äter tacos här hemma hos mig! underbart mysigt!

inte imrgon men i övermorgon så är jag tillbaka i skövdeland även fast jag vill eller inte. jag har inte bestämt mig vad jag vill än :') haha.. pussi! här nedan är några av mina tjejer när jag hade min hejdå-sundvall/18års fest i somras. mmm.. bruna och fina och luriga var man! makes a great photo. uppmärksamma min hand?!! HAHA MALIN!??! aja.. älskart!! nu tröck jag även in att jag ska träffa kråkan idag med, innan tjejerna kommer! vad härligt!!! :D aja, nä, nu får ni ha det så bra! pusssssss