how yu' doin?
tjulu!
hoppas allt är bra med er, och här nere i söder är det finfint!
Idag har vi tvätttid hela dagen, men när vi kom ner först så såg vi att det inte fanns något mjukmedel. faaan..... får snika lite av bennys mamma hoppas vi. det vore snällt så vi får lite vit tvätt klar också.. vi slängde iaf två svarta maskiner för lite lite fanns det. jaja! jag har köpt en skinnjacka förresten, WOW! min första någonsin.. alltid hatat det, men njä, nu kanske jag ändrar mig.. sakta men säkert. får vänja mig lite först:)

igår var vi nere på föreningen med bech och alla och hade det trevligt med öllekar och sånt. vi skulle ju spela öl-brännboll men det blev inte av för det duggade lite... (ni vet, det är ju spöregn för dom. alla killar är som kärringar här mot regn...... haha) men ja, det va trevligt. senare på kvällen gick vi över till sören som hade fest hos sig och tog det lugnt. skulle ta sista bussen hem, vad hände? joo vi missade den. minst sagt JOBBIG väg hem 3 på natten i regn. inte kul!!!!!!! men mysigt. haha!

jag glömde ta kort igår med, men hur som helst så får ni överleva.
nu ska vi ner i tvätten igen och batteriet på datorn dör strax, men ni får ha det bra! snart ska vi till spock (aka kristian) och äta pizza. mmmh... gott! ha en fin lördag!!!!!! puss!