cake make the world go around?
hej alla fina!
herregud vilka fartfyllda dagar, och ni skulle bara veta vad tårta jag ätit! 3 fina människor har fyllt/fyller år ni i veckan så herregud vad jag kunde fetat (men jag har kämpat emot det, OK?).

susanna fyllde år i tisdags så då var jag och elina privatbjudna på tårta som niklas gjort till henne, sedan i torsdags fyllde ju bech år så han bjöd på tårta och smörgåstårta då och lite kalas med hans nära vänner! och sedan så hade vi ju igår lördag då vi firade benny i förtid henna hos mig i år igen med en tårta jag och benny gjorde, en tårta (som var formad till en baseboll!!) som sara gjorde och hur mycket kakor och muffins som helst. och efter det så åkte jag direkt till stan för att möta upp elina och vi gick till susanna för halloween/födelsedagsfest där hela hennes köksbord var fyllt med hennes egenbakade saker (bak-freak, remember?) och ....tårta.

hahah det är så galet. men jag kan säga såhär mycket att jag har somsagt haft 6 tårt-chanser på 4 dagar men jag har "bara" ätit 4 bitar. bra kämpat av mig!! haha...

tänkte bjuda på lite bilder från igår. har tagit några som jag kan visa er. här är från dagen då bennys familj och bästa kompis bech (+flickvän) var hos oss.


bennys syster, bror, en till bror, mamma, jenny & frank.

bennys mamma, jenny, bech, sara, frank och bror.

bennys bror, frank, bror, mamma, syster.

födelsedagsbarn med systers man benny.

en annan dag går det bra att få till ett bra kort på oss, men inte just födelsedagar eller ja, dagar som man borde spara bilderna extra mycket ifrån. men ni får se oss iallafall. hade min klänning från hm på mig.

här kommer iallafall bilder från kvällen hos susanna:

födelsedagsbarnsusanna och niklas


henrik från klassen, susannas bästa kompis kajsa och hennes boy.sedan försökte karate-elina, häxprinsessan och henrik ta en bild. gick ej.under tävlingarna! (jag kom 4a!! wiho.)'


jag måste ju även visa en av bennys bästa presenter från igår (från syster monika, frank, hans mamma och håkan) vilket var en stor luddig mysig brun matta som vi önskat oss!! (eller just det, benny ;) haha) förut hade vi en ful liten skumplig matta som bara regnade skit ur även fast man skakade den 40 gånger om dagen!! men nu har vi en ny! tack så mycket!!