i'll be the boy in your next song
har försökt tagit ett kort på mig själv sedan det var såhär ljust.

nu är det såhär mörkt.


ja, jag har ju klippt mig och ville visa hur det blev. GÅR EJ. och haha, glömde att håret var i spännen förutom dethär kortet:

anyway. alla såg likadana ut såg jag nu också. ser ut som vet inte vad men jag HAR klippt mig idag. det blev jättebra och jag är nöjd och allt detdär. synd bara att inte jag kan fixa det så fint som hon gjort haha, men tur för mig så köpte jag ju tvättning så nu kan jag gå runt småfin i håret ett tag iallafall. borde tagit ett before-kort men har ju gått runt i uppsatt nu i 100 år tror jag :D haha

åååh jag längtar till 10e november då min vackra fina underbara vän amanda kommer från sundsvall hit till MIG. JA!!!!!!!!!!! HON KOMMER!!!!!! ååh asglad är jag! behöver en lååååång tjej-helg för att koppla av lite tror jag. stilla mitt sundsvall sug lite. jag är så glad! linda kommer kanske också då! JAAAA!!! alla kommer!! okej inte men två favvisar iallafall. sofia var ju den första att besöka mig (KOM IGEN ÄLSKADE:D) och sedan nu dessa. very-mucho-happy-clappy.

förövrigt så har jag absolut inget att säga. skola hit, tentor hit, fika på rådhuset med elina dit, jamen ni vet. det vanliga. måste fan finkamma min blogg nu så jag hittar vilket datum elina frågade om vi skulle plugga första gången. måste fira ett vackert år!! aja nej HEJDOOO!

update:
28e oktober är det ett år elina!!!! seru de seru de seruuu deee :D
och jag råkade stöta på 16e oktober 09 också som var 1 år sedan kambodja och thailand så jag sitter lite smått tårögd efter att ha lyssnat på 9 crimes och läst vad jag skrivit men det får jag ta en annan dag... hinner inte gråta nu. måste fixa mat.. haha.