he really loves you
hej allihopa! hoppas att allting är bra med er..

just nu sitter jag här och har lovat benny att vara vaken när han kommer så det ska nog gå bra. lyssnar på fin joshua- musik (ja han är fortfarande mitt bästaste efter alla dessa år, jag vill inte lessna), tänker på fina tider och myser med mig själv. sedan jag skrev sist har mycket roligt hänt.. har varit med vänner framförallt. försöker verkligen hitta på grejer nu så jag får något slags sommarlov trots jobbet. igår var vi med sören mfl hos honom och hängde lite, och nu ikväll har rickard och jimmie varit här och grillat med oss så det har också varit jätte fint. har två lediga dagar kvar, känns helt ok!!!

vi får se vad de blir av dom, men iallafall sova och försöka be om lite sol på kroppen. nä, blogga var inte så kul just nu. tänker på att 1. betala räkningarna , 2. fundera på när jag ska till götet igen , 3. ringa elina och sjunga grattis grattis , 4. (tog kisspaus det visste ni inte ) och nu har jag även betalat räkningarna. skönt! är glad att inte tv-radiotjänst räkningen är samma månad som elen.. haha. okej tråkigare saker kan man leta efter att skriva. men iallafall så hoppas jag att ni har en fin kväll. ska se om jag har någon bild att bjuda på:

haha, hade typ inge egna bilder så bennys bilder från då han, sin bror och anders var ute och fiskade i deras nya båt fick bli bra... men nej vi flickvänner fick inte följa med för vi "fiskar ju inte, ni solar ju bara".......... (säger inget mer)


här är kanske det nyaste i vårat liv (trots att det är några veckor gammalt) men benny är numera biträdande butikschef på netto. han ba "nej ta inte kort jag skrev så fult" haha.. min älskade älskling som jag är så stolt över! för varje dag älskar jag dig mer!


ja men här hade jag en ny bild, kanske inte finaste men! mina käraste damer på ikea. mormor tyckte det var roligt att visa maten, visst blev ni underhållna?? haha..