i'll wait for you forever
hej alla glada!
jag har såhääär bra nyheter till er. eller inte till er egentligen utan till mig själv! haha.. ni vet mitt tjat om v 12? v 12 är ju här nu.. och jag hade tenta i måndags (håll tummarna...) och jag skulle haft den tyngsta inlämningen på århundradet nu på söndag, men för några dagar sedan så fick jag och elina reda på att den kursen inte var obligatorisk, så vi skippar skiten!!!!!!!!!!!!!!! alltså tack livet.. är så glad. så lättad. så jag mår bra!

så! idag var min första helt-lediga-dag sedan terminen startade. alltså jag förstog att det skulle bli svårare i tvåan än i ettan, men såhär svårare?! haha.. menmen, istället för miniconference-kursen så ska jag välja kris och katastrof-psykologi som börjar nästa vecka. haha.. först naturkatastrofer och klimatförändringar och nu kris och katastrofpsykologi... helt perfekt! så är jag färdig med det området! så nu kan alla som varit med om katastofer eller kriser komma till mig. ja, om sisådär 1 år iallafall! då är jag ready att coacha er alla!

så så var det med skolan. förövrigt lever livet vidare, benny mår bra och jobbar just nu men kommer hem om typ en halvtimme, alla mår bra, pratade med mamma och pappa idag från dubai och jag mår bara allmänt asfint. ännu bättre blev det ju när jag skippar miniconference och även en till fin grej: pygg kommer till mig om en månad!!! alltså livet blir ju inte finare. och innan hon knappt hinner åka hem så kommer amanda och linda.. sandris kan inte bli lyckligare! då har jag haft finaste vid min sida :') dock pygg känns extra speciellt, för henne har jag inte sett sedan juli...... ja förra året.... det är så hemskt länge att det är äckligt!

hur gick tiden så fort sedan dess btw? tur att kärringen och jag ringer så ofta att det känts som vi inte syns på typ 1 månad istället för 8-9 månader.. haha. och amanda min lilla plupp ser jag efter 5 månader vilket också känts som typ.. 1 månad max pga samma anledning som med pygg, men det blir såklart helt fantastiskt det med.. tack livet verkligen!!!!!

förövrigt så försöker jag verkligen sova ut men jag vaknar kl 8 likt förbannad.. det sitter i liksom. snart kommer väl bomben så sover jag ut mig i 24 timmar eller något.. haha.. närå. men här är iaf lite bilder för att avsluta dethär blogginlägget:

här sitter susanna och niklas påväg till göteborg förrförra veckan då vi samåkte.


titta så fint mitt skåp är! eller.. fint vet jag inte med små gula lappar........... men det är fasen iallafall organiserat nu! ni vill inte veta hur det såg ut innan.. hahah.här är mitt gräs som ska finnas med på iranska nyåret men som blev lite försenat. det är mitt första år som jag växer dethär för mamma är ju inte hemma, och jag tycker jag varit ASduktig! tagit hand om den varenda dag som en liten bebis :') hihi


här sitter jag och elina och dingar med benen ut från fönstret och älskar livet i vårsolen efter att ha bestämt oss för att skippa kursen. alltså ni fattar inte känslan! och nu har vi ett nytt favvisställe i världen, hennes fönster! haha =)


och denhär bilden tog jag från mitt fönster iförrgår och sedan dess så är ALL snö ni ser helt borta!! all grus på gatan är också nästan helt borta, så skövde har tagit vår på riktigt. det var 17 plus idag när benny gick och jobbade vid 9.. alltså det är så underbart! gick ut utan jacka idag! välkommer våren, du är SÅ efterlängtad!