Varje gång!

hej allihopa! gud jag är heeelt slut kan jag lova. hela helgen var jag ju i skara på sommarland och hade utbildning, lördag TENTA 8-11, skara 11-18, söndag 8-16, mån 8-14 och direkt efter det vad händer då? jo sandra blir dunder förkyld.. fan också. man ba typ tack livet.. men sånt är livet när man går in och ut, ut och in med bara tshirt.

men hur som helst så var utbildningen superkul, men nu är det SUPERrörigt i huvudet efter tontonton med fakta på tre dagar som ska räcka en hel sommar. nu vet jag hur man gör sockervadd!!!!!!!!!!!!!!!! och jag är grym på det kan jag lova, min första blev lite sådär (men fortfarande helt ok), men min andra och tredje blev asbra. grymt kul var det också. och popcorn i en såndär grej kan jag göra, och mjukglass, och fin kulglass, och kassa, och städ, och kläderna har vi fått, och kontrakt har jag skrivit på, och hälsodeklaration har jag skirivt på och mina broscher har jag fått (se bilden ovan).

och nu kanske ni undrar, vadå "Varje gång!".. jo! (dethär har jag memorerat nu) Vi på Skara Sommarland vill ge er gäster en helhetsupplevelse i Världsklass, varje gång!. Så är det! ja, så det har varit roligt iallafall.. slushis har jag inte lärt mig för dom va inte redo, och ja, lite annat men annars känner jag mig redo. min första arbetsdag är 2 juni på öppningsdagen, och då är jag nog lunchavbytare vilket innebär att jag tar över alla kiosker då mina kamrater går på lunch vilket jag har hört är det roligaste passet av alla då man får variera kiosk typ varje timme, och det är ju jävligt kul så får man lära sig alla kiosker redan första dagen! men vi får se, det kan ju bli kaos i huvudet också, men jag slipper öppna eller stänga första dagen så det är bra.. men jag öppnar både min andra, tredje, fjärde och femte arbetsdag så det är bara att köra på.

hur som helst, något annat? jo, såhär ser det ut i skolan:
Coaching II - tentamen 21e KLAR slutdokumentation för klient KLAR
Kris och katastrof - seminarie 25e KLART tentamen 30-1 juni EJ KLAR
det betyder med andra ord: jag har ENDAST EN GREJ KVAR I SKOLAN!!!!!!!!!!!!! yaaay, en liten hemtentamen.. hoppas den inte är allt för tuff! haha, har dock inte ens en dag sommarlov utan 1 juni ska tentan vara inlämnad och 2 juni är min första dag. hoppas jag är frisk till dess och att man överlever, jappjapp! nä nu räcker de med bloggning, helvete va långt ja skriver!!!! haha.. hejdå!!