Utveckling

Halloj halloj!

Äntligen lööördag, så känner jag! Dock har jag absolut inget bokat denhär helgen förutom träning :-) känns skönt på ett sätt men är ju sån person som vill ha fullbokat med folk hela tiden.

Ja herregud, och mandis (och viktor för första gången) kommer ju till skövde och mig om bara 2 helger, askuuul! Älskar att vi bor nära nu meeeer :D hur som helst, denna vecka har jag typ bott hos elina :') haha, asroligt.. Det är så sjukt hur lika vi är! Att man växt upp helt olika, i olika städer, olika gymnasieval, olika allt, men ändå är hittar man av slump en kopia av en själv när man råkade göra ett enda val tillsammans! Igår när jag ringde ett samtal och gav telefonen till elina trodde personen i telefonen att de var jag hela tiden.... Men de betyder väl att jag pratar skövdiska och det är ju inte så bra... Haha! Men har ingen norrlänska kvar runt mig! :D ne, mitt bästa val i livet (tillsammans med att välja SPin i 9an) är att flytta hit till skövde. Hela mitt underbara liv är här och jag är så tacksam för allt! Aaaah, jag älskar allt..

Aja, hur som helst får ni ha en fin helg så hörs vi senare! Har många bilder att visa, men blogg-appen kan bara ta en bild i taget knappt haha :') pussheeej