Julafton nr 2
 
Dåså! Då var julen över för detta året och istället börjar mellandagsrean, innan självaste nyårshelgen kommer infarande! Det var en galet fin jul i år igen, men jag har ju verkligen oddsen på min sida för att få en garanterat fin jul; (jätte)bra sällskap i form av min fantastiska familj, bra matlust, bra kockar, bra stämning, bra traditioner, bra förutfattade meningar om hur julen ska vara osv.. Exempel; min värld rasade inte när de klippte bort 15 sek ur Kalle Anka. Exempel; min värld kollapsade inte heller av att Svensson Svensson bytte dag (eller hure nu än var..) och så vidare. Jag tror starkt på traditioner och att göra samma sak varje år, men att de klippte eller bytte eller ändrade en liten detalj ska inte förstöra folks julafton som de verkar gjort.. Tråkigt tycker jag!
 
Själv njöt man av julstrumpan på morgon, julklappsöppning med mamma och pappa, risgrynsgröten och julskinkan på morgon, att bege sig till mosters hus där resterande jul spenderades, öppna mer julklappar, spela roliga spel, äta galet mycket mat och efterrätt och ta lite kort. Roligt tycker jag! Jag är så svår att köpa julklappar till så det har mer blivit pengar (precis som jag vill ha det) och kanske någonting till mig/hemmet/framtiden. I år blev det en vattenkokare av mami, perfekt! Dock var armbandet så simpelt och fint som jag fick av mina kusiner som symboliserar "the union of us" - familjearmband (tycker jag). Sött! Men också ett fantastiskt halsband av mamma som får pryda min hals framöver, lite nagelack, ljus, trisslotter osvosv. Bästa presenten i år var dock nog almanackan jag gav mamma som fick henne att nästan-gråta (ni vet då man blinkar tillbaka tårarna för sminkets skull) :-).
 
Bild 1 är dock från dan före doppare dan då vi bakade helvetes massa småkakor.. Ser ni ärligt talat hur mycket det är?? Var helt slut i ben och armar efteråt.. Haha! Hoppas att ni haft de lika trevligt som mig iallafall, men den där triss-vinsten mandis vann hade jag gärna koppat dock! ;)