cykeltur puckeltur
Halloj allihopa, börjar med två våriga bilder:
jajamen, hurtiga paret ute och cyklar för första gången i år igår, snön är ju helt borta (förutom några plättar typ) och vi hade 2 timmars glapp i bådas schema så jag cyklade med benny till hans jobb och sedan vidare till tandläkarn. blev bra de! skulle vara substitut till gymmet för mig men det känns inte bra ändå, så nä, det blev bara en cykeltur. har ändå två gånger kvar... har ju gjort en ny satsning på gymmet jag. känns ändå ok! ska gå två gånger i veckan för att börja med, är ju bekvämaste tjejen i världen nu med c-uppsatsen.
-
appropå det! idag var det inlämning nummer 2 av den, känns bra! susanna och jag har kämpat och bestämde att vi skulle unna oss men de vettefan hur det blev med det. hoppas på sushi här om dagarna kvinna!! ;) hur som helst, imorgon blir det träning kl 7 (JAPPS! JAG SKA!) och äta frukost på gymmet, sedan har jag faktiskt en hel dag för mig själv och precis vad jag vill! dock känns de lite som att jag kommer sätta mig med plugg iallafall, typ skriva talet tills måndag eller nått. aja, vi får se. tidig morgon blire iallafall.
-
på fredag blire tandläkarn nummer 2 denna veckan, igår var ju för visdomstanden och på fredag äre för min tand som cpar i övrigt. efter det blire kanske gym, kanske att söka jobb, och sedan att åka till göteborg för att hälsa på mina käraste föräldrar. har ju lite klappar till dem, hihi.
-
lägger upp en bild där min längd på håret syns bättre också:
nu kanske ni ser hur mycket som försvunnit, hade långt över brösten förut. JAJA! det var det.
har en bild jag inte visat ännu i bloggen, haha. tripp trapp trull, jag min mamma och min mormor. haha, min mormor är koooort! :') kort nog att hon får plats under min haka! haha!
jaja, nu har jag bjudit på lite iphone-bilder så då blire ett hejdååå!!! :)