Som att sommaren aldrig gått fortare

Hejhej! Här är läget fint, vaknade definitivt piggare än igår och fruktleveransen kom igår till jobbet så har de att se fram emot också! Haha gött. Igår vare en bra dag, sålde bort massa som vi siktar på att sälja vilket känns asbra. Tränar säljkunskaper varje dag och eftersom de är så nytt är de lite av en utmaning, men jag kämpar! Framförallt med tänket "tänk om de kommer tillbaka skitmissnöjda och ba de va dendär tjejen!!!" Monterade även en kontorsstol med en kund igår, ni som känner mig vet ju den tekniska intelligensen, hahaha..

 

Efter jobbet så åkte jag hem, satt och stirrade ut i intet typ en timme (haha förstår inte vad de är med mig?!) och sedan gjorde jag 6 teoriprov på datorn. Så jävla bra! Missar ju på första gången på ALLA men sen andra gången jag gör samma prov får jga typ mellan 67-69 av 70. Blir rädd att mitt första teoriprov kommer failas bara för ja failar på alla första gången... Men nej. Jag kommer klara det. Jag ska klara det. På första försöket. Både teorin och uppkörningen. Räknade även ut att jag gjort 40 teoripriv strax på datorn, har 20 kvar! Plus alla teoriprov på mina två körkortsappar i mobilen, orkar inte ens tänka hur mycket de blir hittills.. Haha. Kan inte säga att jag inte försökt iaf.

 

Nä, nu ska jag ringa min körlärare som ääääänligen är tillbaka från semestern, har saknat att köra bil så jääävla mycket ni anar inte!! Bjuder på två stycken kvarg-kvart bilder från fredags och igår. Båda två var supergoda och rekomenderbara! Undrar vad de blir för kombination idag...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress