Juni-i-ett-inlägg
 
Då vi pluggade hårt som fan (ja ni ser ju på första bilden) inför opponeringen så tog jag dessa bilder. Det var verkligen en vecka av läsa läsa läsa och typ skapa manus... och! som ni ser, en fin solig sommardag fick jag allt. spenderade tiden gjorde jag med susanna, solandes, glassandes, salladsätandes och opponerandes. det blev fina dagar ändå nu när man tittade tillbaka... och vad var man egentligen så nervös för? Ja många frågor, inte många svar...
 
 

Ja, här är några bilder jag också missat att publicera för er.. det här är verkligen i sluttampen av vårt examensarbete, vår skoltid och att gå i samma klass. de sista dagarna spenderades såklart (som hela halvåret) med word med sällskap av susanna, elina och henrik på ett hörn. ja, bokstavligen. han försökte avskärma sig så han satt bakom hörnet och "pluggade", haha.. hur som helst så fördrev jag, elina och henrik tiden med att leka inte nudda mark när vi ville ha pluggpauser vilket var så sjukt kul att jag hoppas jag aldrig glömmer det, och jag vann ej kan jag säga. kanske för jag blev saboterad menmen, c-uppsatsen skickade vi alla fyra in iallafall.detta firades såklart!! jamen visst, en fantastisk 13 juni fick vi ihop med mat på fd rhodos nuvarande 12an som var galet gott och en drink på kvällen. åh, det var en riktigt fin dag och det kändes verkligen i hjärtat att hela livet förändras efter denhär kvällen. det var uteservering både kvällstid och dagtid med massa skratt, skvaller, jämförelser, känslor, framtiden... ja, det mesta. sjukt fin kväll då jag hade mina älskade tjejer som ligger mig varmt om hjärtat och som jag aldrig vill glömma och henke som kan muntra upp vilken suris som helst. helt fantastisk dag helt enkelt!Ja, sedan den dagen har juni liksom flytit på lite som det självt velat. här är ett urval av junibilder med lite gungning och pratandes om livet med susanna, grillning med benny, jobb såklart, teori och körlektioner och att hålla på med mitt skövde-album. däremellan har ju även midsommar och min examensfest passerat men de har ni redan sett. lite SOL hade dock inte skadat mig ett dugg, LOVAR!
 


Sedan, när man talar om trollen så kikade faktiskt solen fram, och det är därifrån bilderna i mitt förr...förr..förra inlägg kommer ifrån då jag låg i solen hela dagen (ÄNTLIGEEEEEN), för sedan samma dag så mötte jag upp benny, bech och jenny för en första dopp iår. blev i "lilla simsjön" och de va typ äckligt vidrigt kallt men man överlevde ju iallafall. sedan så kom jenny på iden att spela minigolf men pojkarna ville köra äventyrs-minigolf istället så vi åkte från ett berg till ett annat och hamnade på billingen. jag vann ju såklart (nerifrån) men det var iallafall också en sjuuuukt fin dag. håven som inte kunde håva var nog mitt bästa på länge, hahaha... jenny (eller egentligen ingen av oss) förstod inte att de va ett megahål i håven, så när bollen studsade ner i vattnet så försökte hon håva upp men typ tuuuusen gånger innan vi fattade, skrattade så mycket..Bara en nyare version av vår midsommarbild som jag redan lagt upp, tycker om denna mer färgmässigt!


Ja böcker har det blivit mycket av på sistonde också. all ledig tid jag har lägger jag just nu på; böcker /mvh tjejen som läst en endaste bok från start till slut tidigare. det är okej att plocka upp hakorna från golvet men det är faktiskt sant. teoriboken har jag läst ut helt, börjat på min andra gång redan, och sedan harry potter. jag som är största nörden kunde knappt leva med att inte läst böckerna så nu har jag läst inte bara ettan, inte bara tvåan och inte ens bara trean utan jag är på bok 4 redan. helt galet!! börjat gilla att läsa, jag antar att allting förändras just nu samtidigt.

Och sedan då, allra sist men inte minst, så hade jag en genomfantastisk dag i förrgår. hade ledigt från jobbet och åkte till halkbanan som var kul/läskig/LÄRORIK/sjuk som jag klarade (YAY! ni anar inte min ångest). påvägen hem så fick jag reda på att jag fått G på alla delmoment i examensarbetet också, dvs inklusive min c-uppsats (OH THE JOY LORD HAVE MERCY!!!!!!!!!!) occccch jag möts av linda min käraste direkt när vi parkerade bilen efter halkbanan med blommor och en stooor kram som väntade. alltså det är liksom tre SJUKT bra grejer på samma dag, ni förstår väl mängden fina saker samtidigt va..
 
Ja, alltså halkbanan var allt de jag skrev.. förstår inte folk som ba DE VA BARA KUL!!! SKRATTADE SÅ!!!! Mitt svar till de; "?". vad var så kul? att man slirade och tappade kontrollen helt över bilen? eller kanske när man fick vara med om hur jävulskt lätt det är att hamna på motsatt körfält? eller att (bara) bromssträckan när man kör i 55km/h är över 100 meter? eller kanske att vi fick se en trafikolycka med blodstänk kvar i bilen (och på motorcykeln som körde rakt in i bilen) som resulterade i tre dödsfall? förlåt nu blev de negativt men ser ej de roliga någonstans. mitt stora bekymmer var att lyckas och det gjorde jag. dessutom (första gången jag kör medpassagerare förutom körläraren) var jag tvungen att köra automatväxlad bil.... HALLÅÅÅ snacka om att leka med döden. men det gick bra, det var bara tråkigt tyckte jag men helt klart mindre att göra än manuellt växlad bil.. med linda blev de iaf singstar, tacos, godis, prat osvosv. hade önska
 
HAHA faaaaan nu blire en roman igen, och 1 miljon bilder. menmen, nu är hela juni uppdaterad i ett inlägg så de är fina puckar de. ha en bra kväll, här blire tidig kväll. min första arbetsvecka på heltid är slut imorgon, gissa om det känns i kroppen? /bortskämd student/. PUSS!