Shoppinghelg

Hola!
Är påväg till Susanna nu, vi ska till Jysk och kika lite och sedan ska jag träna så jag tänkte slänga in ett litet blogginlägg. Som alltid denna tiden om året är det ju shoppinghelg i skövde vilket jag (fyndar-tjejen) älskar såklart. Därför, ganska uppenbart, tog jag med mig benny på en shoppingtripp igår och fyndade lite!

På bilden ser ni mina fynd fint vikta, haha men jag kan förklara. Nr 1, den blå-blommiga är en klänning från cubus, nr 2, den mörkblåa, är en långärmad kort tröja från hm, nr 3, den vinröda, är en klänning till mamma från hm. Nedre raden, nr 4, den gula, är en ärmlös skjorta från cubus, nr 5, den rostfärgade, är en byxa med dragkedja i bak från veromoda, nr 6, den randiga, en t-shirt från vero moda och sist men inte minst ett nytt duschdraperi från lagerhaus!

Sådär ja, de va mina fynd igår! Sammalagt blev allt under 500 kr, så jävla gött!! (haha amanda, byxorna blev 50 spänn, kan du fatta?). Jaja, idag hoppas jag att amanda hittar min jacka på veromoda i örebro för den va heeelt slut i skaraborg :(

Pusshej!!