Dagens mat

Ja, tänk om hela bloggvärlden gjorde dagens mat istället för dagens outfit, vad inspirerande det hade varit!! Menmen... Nu är det helg igen (vart försvinner denna höst..) efter en hyfsat lugn jobbvecka med LIW. Dock känner jag för tillfället att jag gärna hade jobbat dygnet runt med paus för mat, sömn och lite socialt ömgänge, för att "skeppa ut" så att säga. Vi diskuterade även i veckan att vi lägger i nästa växel när vi fått flytta in i vårt kontor så de blir någon slags trygg punkt för oss att alltid åka till för att komma igång ännu mer.

Ja, om företaget kan jag ju skriva noveller om hela dagarna. Igår sökte vi upp 200 företag att ringa i kommande veckan + fira susanna med sushi och lite paket (se bild) och efter det (och liten stantripp) blev det en lugn kväll med harry potter-bok och tända ljus. Idag blev de istället sovmorgon, helgfrukost (den man tar sig lite tid att göra.. Glömde dock ägg! macka med ost/leverpastej & yoghurt med müsli, vindruvor och banan) och sen blev de elins esplanad för att kanske shoppa men vi kom båda hem tomhänta.

Ikväll blev det mat (se bild. Lax med citronsås, pommes, stekta championjoner och fetaost-sallad) och en allmän sandra&benny-kväll (film, chips och dipp). Ha en bra kväll, stor kram!