Eurovisionskvällen förra helgen
Hej hej hallå!
Här var aktiviteten galet låg. Men nu kör vi igen.. har nämligen två inlägg jag redan vill he in nu, men tar den en och en. För det första så tar vi eurovisionskvällen förra helgen då jag, theres och malin larsson åkte till Hjo och leo, jenny och bech. Det var en himla fin kväll med tacos i stora lass som ni ser, bebismys med finaste bebisen och massa skratt åt alla roliga bidrag. Åkte hem i natten där sen och precis då thess ska åka från mig till sig själv så dog hennes lilla bil helt! Helt galet, så då fick vi hjälp av malins mekan-duktiga-kille-robert och stod ute i kylan till 4 på natten innan thess fick följa med upp och sova till dagen efter då bilen lagades som tur var!

Haha, det var roligt! Och hela veckan har varit jobb, lugn, möten osv. Så är vi här idag då, lördag igen (shit en hel vecka sedan min senaste blogg, haha... aja!) och nu sitter jag alldeles svettig efter att jag sprang 5 km som en revansch efter vårruset som gjorde att löpning blev ihopkopplat med illamående, gråt, smärtor och helvete, så nu tog jag som sagt revansch genom att jag klarade 5 km nyss. De känns galet skönt att va ute igen, behövde nog de. Koppla ihop löpning med nöjdhet, tillfredställelse och svett istället för det i tisdags för två veckor sedan.

Aja, här är bilder från eurovisionskvällen, och snart kommer sara och micke hit för att grilla på vår gård och sedan ta de lugnt med min finaste sara ikväll. De blir galet mysigt! Igår var jag och benny på uteserveringar i stan, alkoholfria drinkar och elina (med vän) i kvällsvärmen. Det var också mysigt! åh.. nu måste jag duscha. Hejdå!!

Ser ni hur fint han sitter, käkar hand och kollar på eurovisionsfinalen?!?!? åhhhh!!
Amanda

Skönt att du fick ett härligt joggingpass att koppla joggingen till istället för det hemska vårruset!! Hoppas förresten ni tyckte poängpapperen till Eurovision var extra roliga jämfört med de vanliga! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress