Påsken osv
Ojojoj, när man väntat såhär länge med att blogga så får man skämmas lite och förklara sig. Okej, först och främst försvann min mobil ca 12 timmar efter jag skrev nästsista inlägget, sedan la jag in lite snabbt på vitsipporna, sedan fortsatte jag vara deprimerad över min mobil, sedan kom påsken och då ville jag bara umgås och suga in all tid med mamma och pappa och sedan fick jag vänta ca 1 vecka till och sedan i fredags (då jag fick ut en ny telefon på försäkringen) så har jag endast prioriterat att leva fritt liv med telefon igen. Förklarar det ens något?! 

Haha, hur som så har jag iallafall hunnit med himla mycket på dessa dagar.Vi har ju kanske haft de bästa aprilvädret jag någonsin kunde drömma om vilket självklart varit en bidragande faktor till allt ståhej. Men okej, först då. I förra veckan, ska också tilläggas, så umgicks jag med Thess, Helen och Leo på en scones-fika efter min träning vilket vad helt underbart. Massa snack och käk satt fint de. Det har jag inga bild bevis på eftersom jag var mobillös, men sedan i fredags då så har jag försökt fota till er på det mesta. Först påsken då!

Mamma och pappa kom på fredagen runt lunch och tills deras ankomst hade jag för första gången antagit mig utmaningen att tillaga Pulled Pork. Varit frälst i det sedan vi käkade det hos Mandis i örebro senast, och det blev heeeelt galet gott. Mina kära gäster tryckte som tur var detsamma.

På lördagen, påskafton, är det enligt tradition att Shani och familjen kommer till oss på iransk mat, men nu eftersom barnen blir äldre och äldre (siste minste shahin har ju studenten nu om en månad, vaaaad hände där?) så dissar dem oss en efter en. Påsk 2012 var vi senast alla samlade, sedan dess har en och nu båda dissat oss, haha, men de är jätteroligt att samla mina två älskade familjer.

Resterande påsk åt vi mest bara mat, promenerade i flertalet timmar, kollade på tv, umgicks, städade lite med mera med mera som vanligt, och sedan avslutningsvis vill jag bara visa er vår sista frukost och bennys mina orangea blommor.
 
 Sedan börjar mobilbilderna igen... här är återföreningen förevigad.


Efter en seg dag tog sig till ända så hade jag Susanna i telefonen några timmar då vi bland annat avverkade att baka en päronnpaj för första gången med noggrann coachning på telefon. Lagomt till Benny kom från jobbet serverades en saftig och god paj som blev fantastiskt god.


På lördagen var det åter igen fantastiskt väder så jag och Benny tog vårt pickpack efter lite loppis och planterade oss i solstol hos Spock tillsammans med Niklas och senare även Viktoria där jag såg på när tjusiga män kastade rosa frisbee och sedan invigdes årets första grillade köttbit, kanske höjdpunkten på hela sommar-introduktionen. Det var så galet gott att inte ens en bild på något sätt kan gottgöra för smaken. Mums!!


Sedan kom söndagen och en efterlängtad pysseldag. På före-bilden ser ni det nyckelskåp som jag fyndade på lördagen som var syfte till att vandaliseras och förhoppningsvis göra till ett nagelacksställ som jag suktat efter att ha länge nu. Nedan ser ni slutresultatet med hjälp av nyckelskåp, lim, vit färg, spetstyg, dekorationspinnar, lite våld, skratt och blod/svett/tårar.

Blev en av vårens absoluta mest minnesvärda dagar då jag och Susanna stod på hennes lilla balkong i minimalt med kläder med svetten rinnandes med en såg större än oss båda som endast sågade åt ett håll för att försöka såga ut pinnar från en tavellist på ca 0.5cm brett. Det var, som ni hör, episkt. Och resultatet, ser ni nedan, blev dessto mer episkt. Älskar pyssel!! Nu får jag köpa mer nagelack också, inte riktigt helt fullt, hihi. Men acetonen och bomullen fick finfin plats i stället som tänkt. Underbart.


Också är vi framme vid idag. Då jag spenderade dagen i Mariestad på viktiga möten och det på en dag då jag fått inviga två av mina nya sweet rides. Först jobb-bilen som främst kommer vara min som kommer direkt från verkstaden, nystripad och klar. Och sedan cykeln som jag nu fått ärva av min snälla kollega Annika (ej den rosa lilla i bakgruden). Båda rullar helt fantastiskt. Och slutligen, en bild på mig i work-mode, en helt vanlig tisdag på vift. 


Sådärja! De va the missing pieces of April. Strax dags för maj, och med detta väder vi haft nu hoppas jag inte på något annat än en fantastisk valborg först (dock har jag hört att de både ska regna och va kallt men det skippar vi tycker jag!!) Skall också tilläggas att jag igår, på årets första löptur ute, slog mitt eget tidsmål på 5 km, äntligen! Blir utelöp nu till vårruset.