Harry Potter - The Exhibition
 
Hej hopp, äntligen dags för detta efterlängtade inlägg (för både mig och suss). En vecka sent men så kan det bli, bättre sent än aldrig! Hihi.Varning för extremt många nördiga bilder som kanske bara hon och jag fattar innebörden till. :-)
 
I lördags åkte iallafall jag och Susanna på ett litet äventyr. Hela vägen bort till Norrköping hamnade vi (som jag insåg att jag redan besökt med Sara förra året, hihi) för en enda specifik sak only; Harry Potter - The Exhibition. Om tårar, skratt, häpnad och hakan i golvet i fyra timmar inte förklarar hur vi mådde så hoppas jag att bilderna gör det. Verkligen en dag jag kommer minnas förevigt med en av mina bästa vänner, där allting verkligen bara var helt underbart på ett annat sätt än på länge. Susanna blev invald i Ravenclaw, vi hade audio-guidning med riktiga designers och grejer, tog snygga bilder, osvosvosv!! Ingen som ens är hälften så intresserade av detta kommer förstå, men de som kan mäta sig med detta; åk dit innan de packar ihop i september!!!!!

För att förstå lite mer hur stort detta fenomen är, så var Norrköping nu deras Exhibition Europa-premiär, nästa ställe blir Aten, sen Milano, Buenos Aires, Berlin osv. Också lilla Sverige mitt i allt!!!!! Australien, USA, Singapore mfl har redan fått ha det. Förstår ni mer dåååååå?!?!?? Jaja. Bilder för förklara. Söndagen spenderades med hp-shopping, hp-filmer och hp-längtan. Älskar HP. Älskar oss!! Tack för en sån fin helg.
 
 
 
 
 
Lyckliga som fååå!! hiih. Och sist såklart vår shopping i HP-butiken, mitt längst ner på bordet. ÅHH!!