Underbar fartfylld helg
Vilken underbar helg jag har haft! Åh. Ser tillbaka med varmt hjärta och så mycket glädje. Kom hem i fredags efter jobbet och en lång arbetsvecka helt slut, varför? Jo, jag hade lyckats dra på mig en blixtförkylning!! Men vad typiskt, hela helgen fullbokad och ingen tid att vila tänkte jag, var verkligen helt utslagen och snälla kollegor som Per åkte och köpte nässprej på hans lunch osv... Haha! 
 
La mig tidigt och försökte kurera mig, och vaknade ganska så okej faktiskt! Inbokat på lördagen var ju nämligen att fira vår försenade femårsdag. Vi började med en frukost och fortsatte sedan till relaxen på arena skövde. Invigning för oss båda, och vi var positiva till hela grejen. Stockbastu, utepool, solljus, upplevelseduschar, ångbad, aufguss-behandling, restaurang och bäst av allt - hamam-sten som vi avslutade på och dessutom somnade på. Nöjda! Därefter blev det entrecote för mig på kryddan och pizza för Benny. Bra det med. Därefter självklart Earth Hour mellan 20.30-21.30 här hemma med mousserande vin (Asti), yatzy, kvalitetstid och musik på mobilerna. Så mysigt och så jävla bra. Fantastisk dag. 
 
Idag blev det tidig morgon och därefter ut på stan en sväng för att sedan åka till Monikas nya hus och fira henne och Irene på deras födelsedagar. En hel Wallin-dag hade vi (plus vi utbölingar såklart haha) ute i solen (!!!) med Mickes smörgåstårta, presentutdelning, tårta, skratt och massa viktiga och mindre viktiga diskussioner. Också asbra! Därefter Bennys hockeymatch där jag agerade fotograf och hejjarklack tillsammans med vickan, sören och niklas. Fint avslut sedan med tacos och nu sova. Har så mycket bilder att visa men tar endast lite mobilbilder just nu, orkar inget annat! Men de kommer :-)