Ett beslut för livet
I veckan har det hänt en hel del.. Jag tog ett beslut som kommer förändra hela mitt liv. Det innebär inte minst att jag släpper all trygghet jag vet med en fast anställning, en fast inkomst och en fast vardag, utan också mina nio vänner på kontorscenter (och hampus). Jag satt på en tjänst där jag verkligen skulle kunna komma väldigt långt som säljare, med ett förtroende från mina chefer som var enormt och med kollegor som fick mig att skratta från hjärtat dagligen. 

När jag väl fått ur orden att jag vill säga upp mig började tårarna rinna både för dina kinder och dessutom för mina chefers, och jag fick lovord som "en tjej som denna kommer inte ens var tionde år", "jag är så förbannad och sårad för att du lämnar oss", "finns det något som helst vi kan göra för att du ska stanna" och "vi har redan konstaterat att den resa du gjort här måste vara något slags världsrekord". Det värmde verkligen mitt hjärta.. 

Vår julfest råkar vara på min allra sista fredag så då får jag lovorda dem tillbaka, för det har verkligen varit ett svårt beslut för mig, trots att jag har ljusare tider framför mig.