Linköping del 1
Det bästa med att ha vänner i söder är att dem är närma mig. Och just Amanda har hunnit ge mig några hjärtattacker hittills med att vilja flytta tillbaka till norr och andra dummare idéer under åren, men då hon meddelade mig att hon flyttat till Linköping för båda nya möjligheter och kärleken så blev jag himla glad!! Jag äälskar ju Örebro och har verkligen älskat att få komma dit, men nu har vi en ny spännande stad att upptäcka och skapa nya minnen i! Underbart.
 
Första gången i Linköping var både kylig och mysig, med massa kvalitetstid med min vän. Ny lägenhet, Cloetta-center, bomber i bilar på parkeringen, grilla i stormen, jakten efter guldigt paljettigt till nyår, hälsocafé och massa annat roligt hann vi med på två dagar. Jag tänkte att jag delar upp lördagen och söndagen så drar vi ut på myset :-)
Lördagen, som började med en fantastisk frukost på balkongen, bestod av roadtrip till Cloetta-center där Amanda, aka gottegrisen, köper två st styckchoklad med "Puss" och "Kram" som text på. En annan och Jocke handlar ju för alla möjliga dagar ;-)
 
Därefter ett besök på staden, och lunch på Hälsofreak. Helt fantastisk tacosallad i wrap med en nästintill kalorifri yoghurtglass efteråt toppad med mango och chokladrussin. Mums!!

 
På kvällen var det ju lite roligt, vi var båda pepp för en drink på YellowFellow, men helt plötsligt droppar både jag och Jocke att det vore skönt med hemmakväll och plötsligt är klockan 22 och Amanda tycker det är för sent att gå ut, hahahaha!! Såååå himla pensionärsvarning på oss alla tre, helt galet! Men så skönt, storm utanför och varm inomhus - helt värt!!