Vancouver pt 4
På fredagen, efter vår otroligt turistiga dag, kände vi mest för att bara vandra runt och se de mer lokala delarna. Men innan dess hann jag ju med att dra ännu en natt med ca 3h sömn då jag vaknade pigg som tuppen vid 04:00 igen, så jag hann dra en löptur på morgonen vid 08:00. Världens vackraste löptur på 5km vid Stanley Park och dessa tre första bilder är alltså från 08:00 på morgonen den enda dagen vi hade detta fina väder. Haha, bra tajmat av mig!
 
 
Därefteer gick vi ut och gjorde stan;


På lunchen så mötte jag upp min kusin Ali och vi försökte lappa ihop den relationen vi borde haft senaste 15 åren men liksom inte riktigt fattat att vi borde haft. Vart börjar man ens, vad berättar jag från 10 års ålder fram till idag, och vart ska han börja? Han tog mig till ett lunchställe nära sitt jobb och nära Canada Place som är ett hotell/turistmål. Lunchstället hette Mahony & Sons, precis vid vattnet och Canada Place. Och först passerade vi ju också OS-facklan från OS i Vancouver 2010.

Haha, åt också för första gången i mitt liv bläckfisk, eller ja - Calamares. Det var tydligen hans egen favorit-förrätt och halvt om halvt tvingade i mig en del där benen och allt var kvar. Såg superäckligt ut men med någon creme-grej och sweet sour-sås var det faktiskt rätt gott. Jag hann vänja mig då han tvingade i mig Calamares igen under resan men det är en annan historia ;-)


ALLTSÅ SER NI BAKGRUNDEN PÅ ALLA BILDER? Helt fantastiskt.