Linköpingshelg 2
Lördag och en av veckans absolut bästa dagar i mitt ödmjuka tycke, utan undantag även denna helg. Vakna i lugn och ro med Amanda skrikandes "GODMORGOOOOOON" från köket. Det väckte Linda och de väckte mig kan man säga, helt underbar är hon. Dessutom hade hon dukat upp livets frukost och allt detta så pigg och glad. Appropå den femstjärniga servicen. Efter frullen gick vi en isig promenad till badmintonhallen och spelade en timme, så roligt!! Efter den så var de dusch, lunch, boka flygresan till Sicilien tillsammans i juni (wiiiihoooo!!!!) och att ladda upp för vår middag som var bokad på Cabo i Linköping med mexikanskt tema. 

Verkligen spännande restaurang, bra service och god mat men inget revolutionerande. Hade valt lite annorlunda om jag gått igen men jag gillade mitt sällskap och stämningen! Och våra sötpotatispommes till förrätt var lila och sååååå goda!! Huvudpunkten på hela middagen, åh!! Halloumi också till förrätt, och sen tog jag en burrito och två tacos med kycklingragu till huvudrätt. Amanda och Linda vågade sig på en tonfisktartar som ser lite spännande ut på bilden. Drinkar, skratt och flum innan en utgång med Linda där vi dansade oss svettiga på Harrys fyra olika dansgolv. Sån rolig kväll på alla sätt. Jag sparar de fina gruppbilderna till bloggen imorgon, haha 😂😂 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Huvudrätterna; 
(null)

Förrätterna;
(null)

Vi med våra hyrda sombrero-hattar, Hahah.. väldigt viktigt detalj enligt Amanda!! Som ni ser var vi väldigt ensamma med denna superviktiga detalj dessutom HAHA!! 
(null)

(null)

(null)